Kategorie przepisów

Ogórki Krokodylki

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ogórki przeciąć na pół wzdłuż, zasypać solą. Odstawić na 12 godzin. Po 12 godzinach zlać płyn, dodać drobno posiekany czosnek, ciepły olej i pieprz cayenne. Dobrze wymieszać. Ogórki powkładać do niewielkich słoiczków. Ten płyn który zostanie powlewać do słoików. Rozgrzać w garnku ocet z cukrem. Zalać ogórki. Zamknąć i pasteryzować 10 minut.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 7042
Ile porcji: 6
Łączny czas przyrzadzenia: 2dni
Czas przygotowania: 2 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Ogórki Krokodylki
eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-07-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Ogórki na ostro

Ogórki na ostro

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-07-27
Arbuz kondensowany

Arbuz kondensowany

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-07-07
Arbuz kondensowany
Czereśnie kandyzowane

Czereśnie kandyzowane

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-07-11
czereśnie kandyzowane

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ogórki Krokodylki

!janina#

!janina

2011-06-13 19:05:58

Wlasnie ten przepis dostalam od znajomej,Bardzo smakowaly Mi te krokodylki,

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014