Kategorie przepisów

Okrasa

Opis

Tak przygotowana okrasa jest świetna do ziemniaków, pyz czy pierogów z mięsm.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Podgardle i słoninę stapiamy na patelni, dodajemy cebule pokrojoną w kostkę. Podsmażamy do zrumienienia cebuli.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 2028
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Okrasa
ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2010-05-07

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Zapiekanka z gyrosem

Zapiekanka z gyrosem

bpie#

Dodane przez:

bpie

2010-05-07
Szaszłyki z papryką

Szaszłyki z papryką

sailormooon5#

Dodane przez:

sailormooon5

2010-05-17
Pulpeciki pomidorowe

Pulpeciki pomidorowe

ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2010-05-25
Farsz do krokietów

Farsz do krokietów

ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2010-05-25

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Okrasa

2010-08-04 12:10:47

ja dodaję do tego jeszcze wegetę(tylko na końcu żeby się nie przypaliła)wtedy ma super smak

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014