Kategorie przepisów

Oscypek smażony z żurawiną

Składniki

Sposób przyrządzenia

Oscypka pokroić w plastry o grubości ok. 2 cm. Na patelni rozgrzać tłuszcz, smażyć na nim ser na złoty kolor z obu stron, zdjąć, wrzucić żurawinę, smażyć 1 minutę ciągle mieszając. Wyjąć owoce z patelni, wrzucić pokrojone w kostkę gruszki i również przesmażyć przez 1 minutę. Chrzan, żurawinę i gruszki ułożyć na osobnych talerzykach. Oscypka podawać na ciepło. Smacznego!
Ocena przepisu: 1 (3 gł.)
Wyświetlenia: 4378
Ile porcji: 3
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Oscypek z krowiego mleka

Oscypek z krowiego mleka

IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2010-12-11
Niedzielne pyry z gzikiem

Niedzielne pyry z gzikiem

jotesa#

Dodane przez:

jotesa

2010-02-28
Zista - babka

Zista - babka

Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2010-02-28
zista-babka

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Oscypek smażony z żurawiną

2012-03-10 11:27:25

uwielbiam oscypki mają wspaniały smak a z żurawina to jest to :-)

2011-10-03 16:55:50

Moje smaki:) tak przygotowany serek to raj dla podniebienia.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014