Kategorie przepisów

Panga smażona

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety pangi myjemy i kroimy na mniejsze kawałki. Pokrojone kawałki oprószamy z obu stron solą, pieprzem, koperkiem i natką pietruszki. Składamy do pojemnika i odstawiamy pod przykryciem na pół godziny.

Następnie z rozbijamy jajka do miski dodajemy mąki i miksujemy do uzyskania jednolitego ciasta. Filety maczamy w cieście z obu stron i smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 3596
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 15min.
Czas przygotowania: 75 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Panga smażona
kammcia888#

Dodane przez:

kammcia888

2009-03-04

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Panga w cieście

Panga w cieście

lena#

Dodane przez:

lena

2009-03-05
Ryba w cieście

Ryba w cieście

oliwka#

Dodane przez:

oliwka

2009-08-04
Ryba po grecku

Ryba po grecku

lena#

Dodane przez:

lena

2009-06-10
Pulpety z ryby atlantyckiej po żydowsku

Pulpety z ryby atlantyckiej po żydowsku

aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-01-08
pulpety

Komentarze

Do przepisu na: Panga smażona

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014