73295 przepisów
na stronie

Kategorie przepisów

Przepis na Panierowane kanie

Składniki

Panierowane kanie - jak zrobić

Z grzybów odciąć nóżki. Kapelusze opłukać, osuszyć, posolić. Jajko lekko ubić. Grzyby obtaczać w jajku a następnie bułce. Smażyć z obydwu stron na jasnozłoty kolor. Smacznego:)
Ocena przepisu: 2 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1527
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Ziemniaczki na ostro

Ziemniaczki na ostro

eureka

Dodane przez:

eureka

2010-11-15
Cebula do mięsa

Cebula do mięsa

agabi

Dodane przez:

agabi

2010-11-15
Smażona cebula z jajkiem

Smażona cebula z jajkiem

beatkaa153

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-15
Smażona cebula z jajkiem

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Panierowane kanie

2017-01-31 21:34:44

pyszne jedzonko:)

2017-01-08 14:18:25

pyszne grzybki mniam

2012-04-30 14:48:16

Bardzo lubię kanie i często smażę tak jak Ty.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017