Kategorie przepisów

Panierowane i nadziewane pieczarki

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę kroimy drobniutko i szklimy na maśle. Dodajemy odcięte nóżki z pieczarek starte na tarce. Smażymy, a pod koniec doprawiamy solą i pieprzem. Gotowe nadzienie nakładamy w kapelusze pieczarek. Następnie kapelusze panierujemy w jajkach, bułce tartej i smażymy na oleju na rumiano.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 1047
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Boczniaki smażone z cebulą

Boczniaki smażone z cebulą

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-02-23
Zupa z boczniaków

Zupa z boczniaków

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-02-23
Kotlety sowie

Kotlety sowie

jotesa#

Dodane przez:

jotesa

2010-02-28
Grzyby mrożone

Grzyby mrożone

slonko321#

Dodane przez:

slonko321

2010-03-06

Komentarze

Do przepisu na: Panierowane i nadziewane pieczarki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014