Kategorie przepisów

Przepis na Pasta indyjska z twarogu

Składniki

  • twaróg 1 kostka (250g)
  • miód 1 łyżka
  • świeży imbir 1 kawałek ok 1 cm
  • curry 1 łyżeczka

Pasta indyjska z twarogu - jak zrobić

Imbir zetrzeć na tarce z dużymi otworami. Dodać ser, miód i curry i wszystko zmiksować na jednolita masę. Podawać z pieczywem.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 1126
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pasta rybno-serowa

Pasta rybno-serowa

Opolanka

Dodane przez:

Opolanka

2010-04-09
Zielone masełko na chleb

Zielone masełko na chleb

eureka

Dodane przez:

eureka

2010-04-12
Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

eureka

Dodane przez:

eureka

2010-04-18

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Pasta indyjska z twarogu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017