Kategorie przepisów

Przepis na Pasta serowo-parówkowa

Składniki

Pasta serowo-parówkowa - jak zrobić

Parówkę obrać z osłonki, pokroić w plasterki. Szczypiorek, natkę pietruszki, koperek umyć, osuszyć. Następnie posiekać.

Serek włożyć do miseczki, dodać pokrojoną parówkę oraz zieleninę, miksować.

Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Gotową pastą smarować pieczywo.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 126
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Pasta serowo-parówkowa
milutka1609

Dodane przez:

milutka1609

2017-02-28
Pasta serowo-parówkowa
>

Zobacz także:

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Pasta serowo-parówkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017