Kategorie przepisów

Pasta pomidorowa

Opis

Jest to doskonała pasta do smarowania pieczywa. Szczególnie wybornie smakuje na chrupiącym toście z białego pieczywa.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomidory sparzyć we wrzątku, potem opłukać w zimnej wodzie, obrać ze skórki, wypestkować i pokroić miąższ w kostkę.

Dodać pozostałe składniki do przyrządzonego przecieru i przyprawić do smaku.
Pokropić oliwą z oliwek z kaparami.


Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 4630
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 5min.
Czas przygotowania: 5 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Jogurtowo-koperkowy sos

Jogurtowo-koperkowy sos

vilyte#

Dodane przez:

vilyte

2010-12-31
Sos czosnkowy

Sos czosnkowy

mrozluk#

Dodane przez:

mrozluk

2008-10-29
Sos śmietanowy

Sos śmietanowy

monaliza#

Dodane przez:

monaliza

2008-10-31
Najlepszy sos do pizzy

Najlepszy sos do pizzy

mrozluk#

Dodane przez:

mrozluk

2008-10-29

Komentarze

Do przepisu na: Pasta pomidorowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014