Kategorie przepisów

Pasta z makrelą i serem

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wyjąć ości z makreli, miękkie kawałki ryby rozgnieść widelcem lub zmiksować w blenderze. W przypadku korzystania z blendera wszystkie skladniki należy w nim miksować do konsystencji pasty. Jeśli nie mamy blendera wszystko rozgniatamy widelcem. Dodajemy pokrojoną cebulę, kostkę sera białego, majonez mały lub średni słoik, sól i pieprz wedle uznania.
Pasta naprawdę jest pyszna.
Ocena przepisu: 3 (2 gł.)
Wyświetlenia: 4393
Ile porcji: 5
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kolorowy twarożek

Kolorowy twarożek

magdzia118#

Dodane przez:

magdzia118

2009-06-04
Letni serek śniadaniowy

Letni serek śniadaniowy

dorota20w#

Dodane przez:

dorota20w

2009-06-20
ser
Pasta jajeczna na majonezie

Pasta jajeczna na majonezie

lipsi#

Dodane przez:

lipsi

2010-04-02

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z makrelą i serem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014