Kategorie przepisów

Przepis na Pasztet z warzyw

Składniki

Pasztet z warzyw - jak zrobić

Warzywa myjemy i gotujemy. Następnie przepuszczamy przez maszynkę do mięsa. Następnie kruszymy płatki i dodajemy do warzyw. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy mąkę. Pieczemy w keksówce 40 minut w 190 stopniach.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 1269
Ile porcji: 6
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 30min.
Czas przygotowania: 90 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Pasztet z warzyw
monika4

Dodane przez:

monika4

2009-10-22
Pasztet z warzyw
>
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pyszne spaghetti

Pyszne spaghetti

Dodane przez:

2010-09-30
Tosty z szynką i pomidorem

Tosty z szynką i pomidorem

monika4

Dodane przez:

monika4

2009-10-24
Tosty z pomidorem i szynką.
Tosty z rzeżuchą

Tosty z rzeżuchą

monika4

Dodane przez:

monika4

2009-10-24
Tosty z rzeżuchą.
Susz lipkowy

Susz lipkowy

monika4

Dodane przez:

monika4

2009-10-26
Susz lipkowy

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Pasztet z warzyw

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015