Kategorie przepisów

Pasztet z soi

Składniki

Sposób przyrządzenia

Soję namoczyć, najlepiej na noc i ugotować - wywar zachować. Warzywa ugotować, a cebulę zeszklić na oliwie. /1 łyżka/ soję i warzywa przekręcić 2 razy przez maszynkę. Masę włożyć do miski, dodać jajka, zieleninę i przyprawy - wlać olej i wymieszać. Jeżeli masa jest bardzo gęsta dolewamy wywaru z gotowania soi. Dwie małe blaszki wyłożyć pergaminem i napełnić je masą do 3/4 wysokości. Piec od 1,5 do 2 godzin w temp. 180 stopni. Smacznego!
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 1132
Ile porcji: 20
Łączny czas przyrzadzenia: 40min.
Czas przygotowania: 40 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Pasztet z soi
ben-ka#

Dodane przez:

ben-ka

2011-06-07
Pasztet sojowy.
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Witaminki do obiadu

Witaminki do obiadu

ben-ka#

Dodane przez:

ben-ka

2011-06-07
Witaminki do obiadku.
Rolada szpinakowa

Rolada szpinakowa

ben-ka#

Dodane przez:

ben-ka

2011-06-08
Rolada szpinakowa.
Ziemniaki opiekane z bułka tartą

Ziemniaki opiekane z bułka tartą

ben-ka#

Dodane przez:

ben-ka

2011-06-09
Ziemniaki opiekane.

Komentarze

Do przepisu na: Pasztet z soi

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014