Kategorie przepisów

Pieczarki faszerowane mięsem

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki (najlepiej z dużym kapeluszem) umyć i wyciąć z nich nóżki, kapelusze posolić.
Mięso wymieszać z jajkiem, z nanoszoną i odciśniętą bułką. Dodać startą cebulę i do smaku sól, pieprz. Wszystko wymieszać.
Wyrobione mięso wkładać do kapeluszy. Piec w piekarniku ok. 30 minut.
Pod koniec pieczenia nakładać na pieczarki po plasterku sera żółtego.

Podawać z ziemniakami, lub frytkami i z surówką, lub fasolką szparagową.
Ocena przepisu: 4 (60 gł.)
Wyświetlenia: 65521
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Pieczarki faszerowane mięsem
danusia#

Dodane przez:

danusia

2006-10-07
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 45 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Żeberka w pysznym sosie

Żeberka w pysznym sosie

#

Dodane przez:

2008-12-06
Ziemniaczany hamburger

Ziemniaczany hamburger

#

Dodane przez:

2009-01-26
Lasagne ze szpinakiem i mięsem
Karczek wieprzowy w solnym płaszczyku

Zobacz wszystkie (6)

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki faszerowane mięsem

!kuchcik#

!kuchcik

2012-06-07 14:29:26

sprawdzony przepis, i wcale nie taki pracochlonny:)

2010-05-07 10:16:04

Jest z nimi małej zabawy, ale opłaca się, są smaczne :-)

2008-11-03 13:30:49

bardzo pracochłonne ale smaczne polecam
!lidia#

!lidia

2007-06-24 18:18:04

byly super polecam wszystkim naprawde mniam mniam !!super przepis gratuluje!!!
!fajnie fajnie#

!fajnie fajnie

2007-01-27 12:40:35

ale nie napisane piekarnik na ile stopni ma byc
!pizza Calzone z szynką i z serem#

!pizza Calzone z szynką i z serem

2006-11-08 18:35:37

Bardzo dobry przepis dzisiaj upiekłam pizze i wyszła znakomita , jeszcze raz gratuluję !!!!!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014