Kategorie przepisów

Pieczeń z szynki wieprzowej

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Składniki marynaty zmiksować w blenderze. Marynatą natrzeć mięso, pozostawić na noc w lodówce. Szynkę obsmażyć na patelni z każdej strony, przełożyć do żaroodpornego naczynia, wlać marynatę i piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez 90 minut. Smacznego!
Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 6595
Ile porcji: 3
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Pieczeń z szynki wieprzowej
IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2010-03-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kotlety węgrowskie

Kotlety węgrowskie

slonko321#

Dodane przez:

slonko321

2010-03-19
Kotlety wyszogrodzkie

Kotlety wyszogrodzkie

slonko321#

Dodane przez:

slonko321

2010-03-22

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Pieczeń z szynki wieprzowej

2010-03-16 19:50:40

ale ci się spaliła

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014