Kategorie przepisów

Pierogi z mąki razowej

Składniki

farsz

Sposób przyrządzenia

Składniki na cisto zagnieć z odrobiną wody na gładkie cisto. KAszę ugotuj na sypko. Por pokrój w plsterki,zeszklij na maśle, tofu pokrój w kostkę i dodaj do kaszy z porem. Dopraw solą i pieprzem, wymieszaj. Z rozwałkowanego ciasta wykrajaj koła, napełniaj farszem i lep pierogi. Ugotuj w osolonej wodzie.
Ocena przepisu: 3 (1 gł.)
Wyświetlenia: 3999
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Ciasto zaparzane na pierogi

Ciasto zaparzane na pierogi

IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2009-09-18
Farsz na ruskie pierogi

Farsz na ruskie pierogi

IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2009-09-18
Pierogi ruskie

Pierogi ruskie

IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2009-09-18
Pierogi z mięsem

Pierogi z mięsem

IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2009-09-18

Komentarze

Do przepisu na: Pierogi z mąki razowej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014