Kategorie przepisów

Pierś z kurczaka inaczej

Składniki

Dodatkowo:

Sposób przyrządzenia

Pierś z kurczaka nacieramy przyprawami, maczamy w roztrzepanym jajku, a następnie panierujemy w bułce tartej zmieszanej z parmezanem.

Smażymy na wolnym ogniu, aż panierka będzie złotobrązowa.
W między czasie gotujemy ziemniaki i fasolkę.

Fasolkę po odcedzeniu podsmażamy na maśle z tartą bułką.

Podajemy jako zestaw obiadowy.
Ocena przepisu: 4 (5 gł.)
Wyświetlenia: 1753
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 35min.
Czas przygotowania: 20 min.
Czas smażenia: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Pierś z kurczaka inaczej
eva45#

Dodane przez:

eva45

2012-10-26
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pasztet drobiowy z pieczarkami

Pasztet drobiowy z pieczarkami

eva45#

Dodane przez:

eva45

2012-10-27
Skrzydełka na słodko kwaśno

Skrzydełka na słodko kwaśno

beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2012-11-30
Skrzydełka na słodko kwaśno
Kurczak ognisty grill

Kurczak ognisty grill

eva45#

Dodane przez:

eva45

2012-12-25

Komentarze

Do przepisu na: Pierś z kurczaka inaczej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014