Kategorie przepisów

Pierś z prodiża

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś podzielić na połowę. Każdą połówkę posolić, popieprzyć. Obsypać vegetą i majerankiem. Dość obficie oprószyć przyprawą do kurczaka. Gotową przełożyć do prodiża i piec około 40 minut do momentu kiedy mięso się ładnie zarumieni.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 522
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 60 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Pierś z prodiża
sloneczko123#

Dodane przez:

sloneczko123

2010-07-04

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kurczak z ryżem i sosem kebab

Kurczak z ryżem i sosem kebab

aasiik#

Dodane przez:

aasiik

2010-07-05
Kurczak w sosie ziołowym

Kurczak w sosie ziołowym

aasiik#

Dodane przez:

aasiik

2010-07-05
Ziemniaki z piersią z kurczaka

Ziemniaki z piersią z kurczaka

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-07-05
Kosteczki z kurczaka

Kosteczki z kurczaka

sloneczko123#

Dodane przez:

sloneczko123

2010-07-06

Komentarze

Do przepisu na: Pierś z prodiża

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014