Kategorie przepisów

Podstawowy krem do tortów z bitej smietany

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śmietanę ubić z cukrem pudrem, ochłodzić, można dodać żelatynę lub śmietan-fix - usztywniacza do bitej śmietany.
Ocena przepisu: 2 (4 gł.)
Wyświetlenia: 6643
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Masa kakaowa do wafla

Masa kakaowa do wafla

Justine#

Dodane przez:

Justine

2011-06-29
Masa cytrynowa do wafla

Masa cytrynowa do wafla

Justine#

Dodane przez:

Justine

2010-09-29
Masa wiśniowa do wafla

Masa wiśniowa do wafla

Justine#

Dodane przez:

Justine

2008-12-02
Masa wiśniowa do wafla

Komentarze

Do przepisu na: Podstawowy krem do tortów z bitej smietany

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014