Kategorie przepisów

Poledwica wieprzowa

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso pokroić na małe kawałki, doprawić, lekko rozbić, usmażyć na maśle, dodać śmietanę zmieszaną z jogurtem i musztardą, 1/2 szklanki miodu. Chwilę smażyć. Doprawić i dodać druga cześć miodu.
Ocena przepisu: 1 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1683
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 5min.
Czas przygotowania: 5 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Sałatka jarzynowa

Sałatka jarzynowa

lipsi#

Dodane przez:

lipsi

2009-11-24
Nadziewana papryka

Nadziewana papryka

lipsi#

Dodane przez:

lipsi

2011-09-05
Dżem z czerwonych porzeczek

Dżem z czerwonych porzeczek

lipsi#

Dodane przez:

lipsi

2009-07-10
Kapusta czerwona

Kapusta czerwona

lipsi#

Dodane przez:

lipsi

2011-01-31

Komentarze

Do przepisu na: Poledwica wieprzowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014