Kategorie przepisów

Polędwica z pieczarkami

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso natrzeć kucharkiem i pieprzem, obsmażyć na oleju i piec w piekarniku około 15 minut w temperaturze 200 stopni. Sos pieczeniowy przygotować wg przepisu na opakowaniu. Pieczarki oczyścić i podsmażyć na maśle. Czosnek rozdrobnić, pomidory obrać i pokroić w kostkę. Sos połączyć z pieczarkami, pomidorami i czosnkiem, doprawić śmietaną. Przed podaniem mięso pokroić w cienkie plastry i polać sosem. Posypać natką pietruszki.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 989
Ile porcji: 6
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Cukinia faszerowana mięsem
Pasztecik z wątróbki

Pasztecik z wątróbki

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2010-11-30
Faszerowana papryka

Faszerowana papryka

lyni_de_puch#

Dodane przez:

lyni_de_puch

2010-01-12
Karkówka marynowana w ziołach i oleju dochleba

Karkówka marynowana w ziołach i oleju dochleba

to2007#

Dodane przez:

to2007

2009-06-02
Karkówka przed włożeniem do pieca

Komentarze

Do przepisu na: Polędwica z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014