Kategorie przepisów

Polędwiczki Wieprzowe Duszone z Warzywami

Składniki

Sposób przyrządzenia

1. Brokuł i fasolkę szparagową ugotować al. -dente w lekko osolonej wodzie. Marchewkę obrać i zetrzeć na małych oczkach.

2. Plasterki mięska oprószyć solą i świeżo zmielonym pieprzem, następnie obsmażyć z obu stron na rozgrzanym masełku, dodać podzielony na różyczki brokuł, pokrojoną na kawałki fasolkę i startą marchew. Całość podlać bulionem i dusić na małym ogniu ok. 15min.

3. Doprawić do smaku pieprzem i sosem sojowym, ewentualnie zagęścić mąką i zabielić śmietanką. Smacznego!!!!!!
Ocena przepisu: 2 (4 gł.)
Wyświetlenia: 7721
Ile porcji: 3
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Polędwiczki Wieprzowe Duszone z Warzywami
eluszek#

Dodane przez:

eluszek

2009-12-26

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Komentarze

Do przepisu na: Polędwiczki Wieprzowe Duszone z Warzywami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014