Kategorie przepisów

Polewa orzechowa do ciasta

Składniki

Sposób przyrządzenia

Margarynę rozpuszczamy z cukrem, dodajemy miód, mieszamy na jednolitą masę. Orzechy drobno kroimy, dodajemy do masy i prażymy razem na patelni jeszcze około 2-3 minut.
Ocena przepisu: 5 (2 gł.)
Wyświetlenia: 3892
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Polewa orzechowa do ciasta

2009-02-13 14:32:11

Nie znam przepisu na polewę, którą piecze się razem z ciastem. Oczywiście polewamy nią upieczone ciasto.

2009-02-12 11:39:54

I co z tym dalej robić? wyłożyć na surowe ciasto i razem upiec, czy też dać na już upieczoney placek i poczekać aż zastygnie?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014