Kategorie przepisów

Pstrąg smażony

Składniki

Sposób przyrządzenia

Porcję pstrąga posolić, popieprzyć, skropić cytryną i pozostawić na około 2 godz. Każdą porcję obtoczyć w mące od strony mąki, kłaść na rozgrzane masło i usmażyć. Płatki migdałowe usmażyć na maśle. Na półmisku ułożyć liście zielonej sałaty a na nich pstrąga.
Ocena przepisu: 3 (3 gł.)
Wyświetlenia: 2441
Ile porcji: 5
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Komentarze

Do przepisu na: Pstrąg smażony

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014