Kategorie przepisów

Puree z selera i pietruszki

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa obrać, drobno pokroić, ugotować, odlać wodę. Dodać śmietanę, sól, sok z cytryny. Zmiksować blenderem, dodać masło i posiekaną natkę pietruszki, doprawić pieprzem, wymieszać. Smacznego.
Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 2255
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Puree z kalafiora i ziemniaków
Szybkie ziemniaczki na obiad

Szybkie ziemniaczki na obiad

anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2010-05-29
Marchewka z miodem

Marchewka z miodem

anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2010-04-20

Komentarze

Do przepisu na: Puree z selera i pietruszki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014