Kategorie przepisów

Puszysty ser do naleśników

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ser musimy mieć dwukrotnie mielony- ja kupuję taki gotowy z Garwolina. Dodaję mleko (ilość w zależności od sera jaki się trafi jak dużo mleka "pochłonie"), cukier, cukier waniliowy. Całość miksuje końcówką od miksera do rozdrabniania owoców, zapewni to, że ser wyjdzie puszysty. Jeśli ktoś lubi to cukru może dodać więcej. Do sera dodaję garść rodzynek (najlepiej Sułtańskie- duże), mieszam i mamy gotowe nadzienie do naleśników.
Ocena przepisu: 3 (7 gł.)
Wyświetlenia: 9165
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Puszysty ser do naleśników
ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2008-10-04
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 3 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Sos ze świeżych grzybków
Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2008-10-05
Chleb z ziarenkami

Chleb z ziarenkami

monaliza#

Dodane przez:

monaliza

2008-10-14
Śledzik w śmietanie

Śledzik w śmietanie

monaliza#

Dodane przez:

monaliza

2008-10-10

Komentarze

Do przepisu na: Puszysty ser do naleśników

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014