Kategorie przepisów

Rafaello - błyskawiczne

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śnieżkę ubić z mlekiem .Czekoladę stopić i po lekkim przestudzeniu dodać do ubitej śmietany.
Do masy dodać wiórki i migdały, a następnie wylać masę na biszkoptu ułożone w dowolnej formie. Powierzchnię wygładzić i posypać pozostałymi wiórkami kokosowymi i migdałami. Wstawić do lodówki na ok.3 godziny. Najlepiej smakuje następnego dnia.
Ocena przepisu: 4 (116 gł.)
Wyświetlenia: 4962
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 10 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kukułeczka - 3 BIT

Kukułeczka - 3 BIT

alicja1968#

Dodane przez:

alicja1968

2007-07-14
Ciasto  biedronka z

Ciasto biedronka z "Kasi"

alicja1968#

Dodane przez:

alicja1968

2007-07-14
Bomba śmietanowo - jagodowa

Bomba śmietanowo - jagodowa

donia84#

Dodane przez:

donia84

2007-07-19
Rolada z czekoladowym kremem

Rolada z czekoladowym kremem

jula125#

Dodane przez:

jula125

2007-07-25

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Rafaello - błyskawiczne

2008-04-11 18:06:49

Szybkie i smaczne, wszyscy chwalili no i szybko zniknęło:)

2007-07-20 22:05:47

Bardzo smaczne i delikatne.Ja znam to ciasto ale zamiast biszkoptu-krakersy lub biszkopciki np.kakaowe,które przełamują smak.Ale i tak polecam.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014