Kategorie przepisów

Rawioli

Opis

pyszne pierożki, polecam.

Składniki

Farsz

Sposób przyrządzenia

Ciasto wyrobić i w folii włożyć na 2 godziny do lodówki. Mięso utrzeć z jajkiem, natką, przyprawami i cebulą. Ciasto podzielić na 2 części i rozwałkować na dwa płaty. Rozłożyć porcje farszu na 1 płacie w kilku rzędach. Miejsca pomiędzy posmarować białkiem. Przykryć drugim płatem. Skleić. Pokroić radełkiem na kwadraty. Ugotować w osolonej wodzie.

Smacznego.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 4377
Ile porcji: 5
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Rawioli
kleopatra1982#

Dodane przez:

kleopatra1982

2010-09-21

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pierogi z grzybami

Pierogi z grzybami

antonio#

Dodane przez:

antonio

2009-10-21
Pierogi z serem i jabłkami

Pierogi z serem i jabłkami

anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2009-11-04
pierogi z serem i jabłkami
Pierogi z jagodami

Pierogi z jagodami

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2010-04-25
Pierogi z ziemniakami

Komentarze

Do przepisu na: Rawioli

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014