Kategorie przepisów

Rosół wołowo wieprzowy

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięsa myjemy i wkładamy do zimnej wody, wstawiamy do gotowania. Warzywa obieramy dodajemy do rosołu. Wkładamy przyprawy i opłukany grzybek. Gotujemy do miękkości mięsa. Na koniec doprawiamy do smaku vegetą i pieprzem.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 2259
Ile porcji: 5
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Rosół wołowo wieprzowy
kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-10

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Rosół staropolski

Rosół staropolski

aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-01-14
Rosół z mięsa mieszanego

Rosół z mięsa mieszanego

aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-01-28
Zupka rosołowa

Zupka rosołowa

Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2010-02-03
Zupka
Rosół

Rosół

Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2010-02-06
Rosół

Komentarze

Do przepisu na: Rosół wołowo wieprzowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014