Kategorie przepisów

Rosół z gąsek

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby oczyścić, umyć, zalać wodą.
Ugotować. Doprawić solą, pieprzem.
Podsmażoną słoniną pokrojoną w kostkę okrasić rosół.
Ocena przepisu: 3 (3 gł.)
Wyświetlenia: 4435
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Rosół z gąsek
lucyna122_wwy#

Dodane przez:

lucyna122_wwy

2008-11-07

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Zupa ogórkowa

Zupa ogórkowa

Justine#

Dodane przez:

Justine

2008-12-01
Zupa ogórkowa
Rosół niedzielny:)

Rosół niedzielny:)

kuchareczka87#

Dodane przez:

kuchareczka87

2008-11-30
rosół
Ogórkowa mojej teściowej

Ogórkowa mojej teściowej

ewelosa#

Dodane przez:

ewelosa

2008-12-04

Komentarze

Do przepisu na: Rosół z gąsek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014