Kategorie przepisów

Rosół z gęsi

Opis

Rosół bardzo pyszny.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso myjemy i wkładamy do zimnej wody, wstawiamy do gotowania. Jak mięso się zagotuje dodajemy obrane warzywa i przyprawy. Cebulkę opiekamy na piecu na brązowy kolor dodajemy do rosołu.
Ocena przepisu: 1 (1 gł.)
Wyświetlenia: 3360
Ile porcji: 6
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 30min.
Czas przygotowania: 90 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Rosół z gęsi
kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-03
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Deser z bananów

Deser z bananów

DOROTA-HA#

Dodane przez:

DOROTA-HA

2010-01-11
Zupa ziemniaczana krem

Zupa ziemniaczana krem

kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-14
Kluski z mlekiem

Kluski z mlekiem

slonko321#

Dodane przez:

slonko321

2010-03-03

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Rosół z gęsi

2010-01-22 22:29:32

ta pieczona cebulka nadaje specyficzny smak bardzo dobry

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014