Kategorie przepisów

Przepis na Ryba panierowana

Składniki

Ryba panierowana - jak zrobić

Rybę kroimy na mniejsze kawałki. Nacieramy przyprawami, odstawiamy do lodówki na 20 minut. Każdy kawałek obtaczamy w jajku i następnie w bułce tartej. Smażymy z obu stron ok 3 minut. Następnie przykrywamy patelnię i podlewamy 1/4 szklanki bulionu. Gdy ryba wsiąknie bulion, wlewamy jego resztę. Dusimy 20 minut. Smacznego:)
Ocena przepisu: 2 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1481
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Ryba panierowana
agabi

Dodane przez:

agabi

2009-11-07
Ryba panierowana
Danusia19671

Dodane przez:

Danusia19671

2010-01-27
Ryba panierowana
Ryba panierowana
eva45

Dodane przez:

eva45

2010-03-01
Ryba panierowana
GierczakI

Dodane przez:

GierczakI

2010-03-10
Ryba panierowana
gosiakaminska

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-05-15
Ryba panierowana
Opolanka

Dodane przez:

Opolanka

2010-05-18
Ryba panierowana
slonko321

Dodane przez:

slonko321

2010-07-13
Ryba panierowana
beatkaa153

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-09
Ryba panierowana
marlena1

Dodane przez:

marlena1

2010-12-24
>
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Tołpyga z foli

Tołpyga z foli

anullka7

Dodane przez:

anullka7

2009-11-08
ryba z foli
Ryba gotowana

Ryba gotowana

malwina1808

Dodane przez:

malwina1808

2009-11-09
Ryba z grila

Ryba z grila

Danusia19671

Dodane przez:

Danusia19671

2010-01-15
Ryba z grila
Ryba w cieście

Ryba w cieście

aga77

Dodane przez:

aga77

2009-11-10
Ryba w cieście

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Ryba panierowana

2013-02-28 10:31:37

Często przyrządzam ryby są zdrowe i smaczne.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017