Kategorie przepisów

Ryba smażona - przepis podstawowy

Opis

Każdy filet się nadaje - byle nie panga, bo jest bardzo niezdrowa, ponieważ hodowana jest w najbrudniejszych kanałach w Wietnamie...

Składniki

  • filet mrożony z ryby 2 szt
  • vegeta 2 szczypty
  • jajko 1 szt
  • mąka do panierowania

Sposób przyrządzenia

Rybę rozmrażamy, odsączamy i przemywamy pod bieżąca wodą. Każdy kawałek posypujemy vegetą lub ulubioną kombinacją przypraw. Następnie maczamy w roztrzepanym jajku i panierujemy w mące. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu.
Ocena przepisu: 4 (3 gł.)
Wyświetlenia: 4586
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Ryba smażona - przepis podstawowy
PaniMISIOWA#

Dodane przez:

PaniMISIOWA

2009-06-21
Na zdjęciu sola - bardzo smaczna ryba.

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Ryba

Ryba

lipsi#

Dodane przez:

lipsi

2010-01-29
Klopsiki z Dorsza

Klopsiki z Dorsza

eluszek#

Dodane przez:

eluszek

2009-12-08

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ryba smażona - przepis podstawowy

!ryba#

!ryba

2011-03-10 18:12:03

"byle nie panga, bo jest bardzo niezdrowa, ponieważ hodowana jest w
najbrudniejszych kanałach w Wietnamie..."
A to widzę specjalista się znalazł/a :P Rozumiem, że jesteś częstym gościem w Wietnamie i jesteś do tego ekspertem w hodowli ryb!! :D
Czy raczej czerpiesz wiedzę z "SUPER"ekspresu??
Pozdrawiam!! :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014