Kategorie przepisów

Ryba z ananasem na słodko

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety dokładnie osuszamy. W osobnym naczyniu przygotowujemy sok z ananasa i miodem trzeba dokładnie wymieszać. Osączone filety smarujemy wcześniej przygotowanym miodem. Plastry ananasa kroimy w taki sposób aby było wygodnie zawinąć filety. Kładziemy ananasa na wysmarowany filet i zwijamy kładąc do naczynia wcześniej polanego oliwa. Wstawiamy do wcześniej rozgrzanego piekarnika. Polecam polać filet pozostałością miodu. Pieczemy do zarumienienia w temp. 180 c przez ok. 15min
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 2069
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Smażona ryba w cieście

Smażona ryba w cieście

Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2010-02-02
Rybka
Ryba z frytkami

Ryba z frytkami

Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2010-02-03
Ryba z frytkami
Smażona panga

Smażona panga

Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2010-02-03
Panga
Aromatyczna rybka

Aromatyczna rybka

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-02-03

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ryba z ananasem na słodko

2010-02-12 15:41:20

RYBA Z ANANASEM ? NIE LUBIE TAKIE POŁĄCZENIA ALE INNI LUBIĄ WEDŁUG SMAKU

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014