Kategorie przepisów

Ryba z porami

Składniki

Sposób przyrządzenia

Nie podaję ilości, bo to nieważne ja robię to na oko.
Na maśle szklimy białe części porów w cienkich plasterkach. Osuwamy na bok patelni, jeśli potrzeba dodajemy masła i smażymy z obu stron filety ryby. Solimy, pieprzymy, polewamy sokiem z cytryny.
Kładziemy na talerz filety, a na wierzch pory.

dodatkowe informacje
Robiłam tę potrawę z wielu rodzajów morskich ryb o białym mięsie.
Nie nadają się ani tuńczyk ani łosoś!
Ocena przepisu: 3 (1 gł.)
Wyświetlenia: 958
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Placuszki Z Łososiem

Placuszki Z Łososiem

martulinka6#

Dodane przez:

martulinka6

2009-12-29
Łosoś smazony na masełku
Łosoś smażony w jajku

Łosoś smażony w jajku

kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-06

Komentarze

Do przepisu na: Ryba z porami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014