Kategorie przepisów

Ryby w occie

Składniki

  • ryby świeże

Na zalewę

Sposób przyrządzenia

Świeże ryby obtoczyć w jajku i bułce - usmażyć.

Cebule pokroić w pół księżyce i włożyć do słoika na to usmażone ryby, można układać warstwami (cebula, ryba). Zagotowaną zalewą (ocet, woda, liść laurowy, ziele ang, pieprz) ale nie gorącą zalać słoiki i zakręcić. Ryba jest gotowa do zjedzenia po trzech dniach.
Ocena przepisu: 3 (6 gł.)
Wyświetlenia: 12103
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Ryby w occie
teressa444#

Dodane przez:

teressa444

2009-05-13
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 3 osób, dodaj i Ty

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pstragi pieczone z migdałami

Pstragi pieczone z migdałami

dampa#

Dodane przez:

dampa

2009-05-17
Pstrąg z migdałami
Pikantna panga

Pikantna panga

lyni_de_puch#

Dodane przez:

lyni_de_puch

2009-07-08
Ryba w garniturze

Ryba w garniturze

agnieszka180#

Dodane przez:

agnieszka180

2010-01-29
ryba zapiekana w curry

ryba zapiekana w curry

pani-domu#

Dodane przez:

pani-domu

2010-01-31

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ryby w occie

2009-05-14 20:30:34

Ryba w occie, mąż to uwielbia.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014