Kategorie przepisów

Ryż z miodem i mlekiem

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż gotujemy w małej ilości wody. Gdy ryż jest miękki a woda prawie wygotowana wlewamy mleko i zagotowujemy. Dodajemy szczyptę soli cynamonu i miodu.
Ocena przepisu: 4 (1 gł.)
Wyświetlenia: 2126
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Ryż z miodem i mlekiem
kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kasza gryczana z boczkiem

Kasza gryczana z boczkiem

kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-29
Groszek duszony z marchewką
Groszek duszony  z szynką

Groszek duszony z szynką

kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-30
Groszek z serem

Groszek z serem

kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-30

Komentarze

Do przepisu na: Ryż z miodem i mlekiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014