Kategorie przepisów

Sałatka z kapusty pekińskiej z paluszkami krabowymi

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę pekińską oczyścić i opłukać, osuszyć i pokroić w niewielkie kawałki; lekko osolić i poczekać aby zmiękła. Paluszki surimi krabowe rozmrozić i pokroić w kawałki o długości ok. 1- 1,5 centymetra.

Kapustę lekko odcisnąć z wody, która się wytworzyła i połączyć z paluszkami krabowymi, dodać puszkę czerwonej fasoli i kukurydzy oraz majonez.

Jeśli używamy jaj, należy je najpierw ugotować na twardo, a następnie obrać, opłukać i pokroić w kawałki. Wszystko, wymieszać i doprawić do smaku.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 1937
Ile porcji: 8
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Sałatka z kapusty pekińskiej z paluszkami krabowymi
rafaello#

Dodane przez:

rafaello

2011-04-29

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Sałatka z żurawiną

Sałatka z żurawiną

Justine#

Dodane przez:

Justine

2011-05-02
Sałatka z wiśniami

Sałatka z wiśniami

Justine#

Dodane przez:

Justine

2011-05-04

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka z kapusty pekińskiej z paluszkami krabowymi

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014