Kategorie przepisów

Schab z dzika

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso włożyć do marynaty na 12 godzin. Po wyjęciu pokroić je w grube plastry i przyprawić.
Schab z dzika smażyć na średnio rozgrzanym grillu 3 do 5 minut z każdej strony, uważając, aby nie wysuszyć mięsa. Na każdym kawałku mięsa położyć usmażonego na słabym ogniu borowika, posypanego przyprawami.
Ocena przepisu: 3 (11 gł.)
Wyświetlenia: 10169
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Szaszłyki wieprzowe

Szaszłyki wieprzowe

#

Dodane przez:

2009-04-17
Szaszłyk wieprzowy
Karkówka korzenna

Karkówka korzenna

#

Dodane przez:

2008-12-28
karkówka
Ziołowe kartofle

Ziołowe kartofle

#

Dodane przez:

2009-04-06
Zapiekane ziemniaczki z ziołami. Zdjęcie własne.
Szaszłyki z grilla

Szaszłyki z grilla

#

Dodane przez:

2009-06-10

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Schab z dzika

2012-03-24 09:23:29

ja nie lubię dziczyzny, kiedyś proponowano mi zjeść kiełbasę z dzika ale nie skusiłam się

2008-11-04 12:18:16

nigdy nie przyrządzałam dziczyzny,ale ten przepis jest bardzo interesujący

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014