Kategorie przepisów

Przepis na Schabowe glazurowane

Składniki

Schabowe glazurowane - jak zrobić

Rosół rozpuścić w 3 łyżkach wody, dodać imbir, miód, cytrynę, ketchup i zagotować, doprawić chilli. Mięso zalać marynatą i pozostawić na 1 godz. Piec na ruszcie 5 min.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 1337
Ile porcji: 6
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Grilowane mielone

Grilowane mielone

agabi

Dodane przez:

agabi

2009-11-16
Szaszłyczki

Szaszłyczki

slonko321

Dodane przez:

slonko321

2009-11-17
Szaszłyki z wątróbek

Szaszłyki z wątróbek

DOROTA-HA

Dodane przez:

DOROTA-HA

2010-01-23
Boczek marynowany na grilla

Boczek marynowany na grilla

aseret

Dodane przez:

aseret

2010-01-19

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Schabowe glazurowane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017