73295 przepisów
na stronie

Kategorie przepisów

Przepis na Ser (twaróg) ze śmietaną, szczypiorkiem i rzodkiewką

Składniki

Ser (twaróg) ze śmietaną, szczypiorkiem i rzodkiewką - jak zrobić

Ser utrzeć ze śmietaną, osolić, dodać siekanego szczypiorku. Masa powinna być dosyć gęsta. Uformować nieduże kotleciki, ułożyć na półmisku na opłukanych i otrząśniętych z wody liściach sałaty. Przybrać rzodkiewką pokrajaną w talarki (liście młodej rzodkiewki cienko pokrajane można dodać do sera). Podawać do chleba.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 3532
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Ser (twaróg) ze śmietaną, szczypiorkiem i rzodkiewką
eureka

Dodane przez:

eureka

2010-04-14
>

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

eureka

Dodane przez:

eureka

2010-04-18
Chrzan z jajami i śmietaną

Chrzan z jajami i śmietaną

eureka

Dodane przez:

eureka

2010-04-18
Pasta twarożkowa

Pasta twarożkowa

zebrra

Dodane przez:

zebrra

2012-03-28
Pasta twarogowa

Pasta twarogowa

zewa

Dodane przez:

zewa

2010-12-31

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Ser (twaróg) ze śmietaną, szczypiorkiem i rzodkiewką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017