Kategorie przepisów

Śledzie z pieczarkami

Opis

bardzo dobre

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śledzie namoczyć w mleku na 3 godziny. Cebulę pokroić na cienkie pół plasterki, zeszklić na oleju, dodać roztarty czosnek. Na drugiej patelni podsmażyć pieczarki, lekko posolić. Smażyć dotąd aż cała woda wyparuje a pieczarki lekko się przyrumienią. Wymieszać z podsmażoną cebulą. Śledzie odsączyć z mleka, pokroić i układać warstwowo w słoiku na przemian z farszem. Całość zalać oliwą i posypać majerankiem. Odstawić do lodówki na 1 dzień.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 968
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Śledzie z pieczarkami
eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-02-01

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Śledź z miodem

Śledź z miodem

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-02-03
Pomidorowe śledzie

Pomidorowe śledzie

IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2010-02-05
Sałatka śledziowa

Sałatka śledziowa

IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2010-02-05
Szybka sałatka śledziowa

Szybka sałatka śledziowa

IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2010-02-05

Komentarze

Do przepisu na: Śledzie z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014