Kategorie przepisów

Smażona makrela

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makrele sprawiamy, płuczemy i skrapiamy sokiem z cytryny, solimy. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i smażymy na nim makrele z obu stron. Patelnię przykrywamy i smażymy ok 7-8 minut. Podajemy na gorąco najlepiej do białego pieczywa.
Ocena przepisu: 1 (1 gł.)
Wyświetlenia: 4669
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pasta z makreli

Pasta z makreli

gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2009-12-31
Sałatka z makreli z papryką

Sałatka z makreli z papryką

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-02-02
Pasta z makreli

Pasta z makreli

IwonaF#

Dodane przez:

IwonaF

2010-02-05

Komentarze

Do przepisu na: Smażona makrela

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014