Kategorie przepisów

Smażona ryba w zalewie octowej

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryba smażona w cieście naleśnikowym. (filety średniej wielkości-można dodać więcej filetów)
Dodać paprykę konserwową, ogórki konserwowe i świeżą cebulkę (wszystko pokrojone w kostkę).
zalewa:
2 szkl. wody
0.5 szkl. oleju
mały koncentrat pomidorowy (ok. 2 dużych łyżek)
4 łyżki ketchupu
3 łyżki octu
3 łyżki cukru
Zagotować i zalać rybę i odstawić
gotowe na 2 dzień
Smacznego
Ocena przepisu: 3 (6 gł.)
Wyświetlenia: 19665
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Smażona ryba w zalewie octowej
kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-05-24
Smażona w zalewie
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Morszczuk w sezamie

Morszczuk w sezamie

madlenn#

Dodane przez:

madlenn

2008-07-05
Ryba w cieście piwnym

Ryba w cieście piwnym

#

Dodane przez:

2010-01-29
Filety z folii

Filety z folii

#

Dodane przez:

2009-07-08

Komentarze

Do przepisu na: Smażona ryba w zalewie octowej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014