Kategorie przepisów

Sok z jabłek

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłka myjemy, kroimy i wrzucamy do sokownika , odciągamy sok. Przed wrzuceniem do sokownika odkładamy około 1kg pokrojonych na kawałeczki jabłek, które wkładamy do słoików i zalewamy sokiem zmieszanym z cukrem. Słoiki zakręcamy i pasteryzujemy 20 min.
Ocena przepisu: 3 (5 gł.)
Wyświetlenia: 5929
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Sok z jabłek
kammcia888#

Dodane przez:

kammcia888

2009-02-28

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Ogórki małosolne

Ogórki małosolne

lyla260#

Dodane przez:

lyla260

2009-06-10
ogórki małosolne
Sałatka z ogórków i papryki

Sałatka z ogórków i papryki

oliwka#

Dodane przez:

oliwka

2009-03-01
Sałatka z buraczków

Sałatka z buraczków

oliwka#

Dodane przez:

oliwka

2009-03-01
Cukinia w zalewie

Cukinia w zalewie

oliwka#

Dodane przez:

oliwka

2010-03-05
Cukinia w zalewie.

Komentarze

Do przepisu na: Sok z jabłek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014