Kategorie przepisów

Sok z rabarbaru

Składniki

Sposób przyrządzenia

Umyty rabarbar mielimy, dodajemy wodę i przecedzamy przez sito. Gdy sok ścieknie dodajemy cukier, podgrzewamy i przelewamy do buteleczek, wysokich słoików.

Pasteryzujemy 30 min.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 875
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kiszone ogórki

Kiszone ogórki

gajdanka#

Dodane przez:

gajdanka

2008-12-05
kiszone ogórki własnej roboty
Jabłka do naleśników

Jabłka do naleśników

marcia83#

Dodane przez:

marcia83

2009-12-10
jabłuszka
Sok i dżem z brzoskwiń

Sok i dżem z brzoskwiń

gajdanka#

Dodane przez:

gajdanka

2008-12-05
SOK I DŻEM Z BRZOSKWIŃ w/g mojego przepisu
Papryka kiszona

Papryka kiszona

mrozluk#

Dodane przez:

mrozluk

2008-12-09

Komentarze

Do przepisu na: Sok z rabarbaru

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014