Kategorie przepisów

Sok z rabarbaru

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rabarbar umyć, pokroić na kawałki, przełożyć do garnka, zasypać cukrem. Pozostawić na 1 godzinę. Dodać wodę i gotować przez 10-15 min. Przestudzić. Sok przecedzić. Podawać schłodzony.
Ocena przepisu: 4 (2 gł.)
Wyświetlenia: 2101
Ile porcji: 3
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 30min.
Czas przygotowania: 90 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Sok z rabarbaru
jotesa#

Dodane przez:

jotesa

2010-02-28

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Wykwintna kawa

Wykwintna kawa

jotesa#

Dodane przez:

jotesa

2010-02-28
Piwo grzane

Piwo grzane

eva45#

Dodane przez:

eva45

2010-02-28
Sok naturalny z jabłek

Sok naturalny z jabłek

kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-03-01
Kawa pomarańczowa

Kawa pomarańczowa

Karolina_86_#

Dodane przez:

Karolina_86_

2010-03-07

Komentarze

Do przepisu na: Sok z rabarbaru

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014