Kategorie przepisów

Przepis na Sos jogurtowo-koperkowy

Składniki

Sos jogurtowo-koperkowy - jak zrobić

Jogurt wymieszać z żółtkiem i sokiem z cytryny. Dodać drobno posiekany koperek, przyprawić do smaku musztardą, solą, cukrem.
Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 4980
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Sos jogurtowo-koperkowy
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-05-25
>

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Sos czosnkowy

Sos czosnkowy

#

Dodane przez:

2009-02-03
Przyprawa Garam-Masala

Przyprawa Garam-Masala

#

Dodane przez:

2011-02-16
Sos ze świeżych wiśni

Sos ze świeżych wiśni

#

Dodane przez:

2009-01-20
Sos czekoladowy

Sos czekoladowy

#

Dodane przez:

2009-03-31

Komentarze

Do przepisu na: Sos jogurtowo-koperkowy

!Wandula8#

!Wandula8

2008-09-24 16:54:47

składniki odpowiednie ale czy żółtko gotowane czy surowe nalezy dodać ?

Więcej

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015