Kategorie przepisów

Przepis na Sos pomarańczowy do mięs

Składniki

Sos pomarańczowy do mięs - jak zrobić

Pomarańcze wycisnąć. Wszystkie składniki razem wymieszać, zagotować.

PO upieczeniu mięsa (dobrze gdy wcześniej jest natarte czosnkiem) polewać sosem.
Polecam jest wyśmienity!
Ocena przepisu: 4 (2 gł.)
Wyświetlenia: 3892
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Sos śmietankowo-ziołowy

Sos śmietankowo-ziołowy

mrozluk#

Dodane przez:

mrozluk

2008-12-30
Sos np. do gołąbków

Sos np. do gołąbków

mrozluk#

Dodane przez:

mrozluk

2008-12-31
Sos II

Sos II

ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2008-12-31
Sos salatkowy

Sos salatkowy

mrozluk#

Dodane przez:

mrozluk

2009-02-18

Komentarze

Do przepisu na: Sos pomarańczowy do mięs

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015