Kategorie przepisów

Przepis na Sos śmietanowo-koperkowy

Składniki

Sos śmietanowo-koperkowy - jak zrobić

Masło roztopić w rondelku, dodać mąkę, smażyć. W tym czasie rozrobić kostkę w kubku wody i wlać do rondla, dokładnie wymieszać. Dodać posiekany koperek oraz śmietanę, przyprawić.
Ocena przepisu: 5 (3 gł.)
Wyświetlenia: 9745
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 20min.
Czas przygotowania: 20 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Sos śmietanowo-koperkowy
aasiik#

Dodane przez:

aasiik

2010-06-18
>

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Polewa do naleśników

Polewa do naleśników

mioda#

Dodane przez:

mioda

2010-06-21
Sos pomidorowy

Sos pomidorowy

mioda#

Dodane przez:

mioda

2010-06-22
Polewa truskawkowo-serowa

Polewa truskawkowo-serowa

mioda#

Dodane przez:

mioda

2010-06-23
Makaron z polewą truskawkową

Makaron z polewą truskawkową

mioda#

Dodane przez:

mioda

2010-06-23

Komentarze

Do przepisu na: Sos śmietanowo-koperkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015