Kategorie przepisów

Sos koperkowy

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z mąki i połowy tłuszczu zrobić jasną zasmażkę, rozprowadzić zimnym rosołem i mieszając zagotować, koper dusić na pozostałym maśle, połączyć z zasmażką i zagotować. Po zdjęciu z ognia dodać śmietanę i przyprawy.
Ocena przepisu: 4 (46 gł.)
Wyświetlenia: 90817
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 8 osób, dodaj i Ty

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Tort Sachera

Tort Sachera

#

Dodane przez:

2010-04-08
Tort Sachera1

Zobacz wszystkie (21)

Komentarze

Do przepisu na: Sos koperkowy

!tereska#

!tereska

2011-09-26 13:55:12

oh to bylo mniam mniam
!Jerry#

!Jerry

2011-04-01 16:35:49

Rewelka!!! Prostota + pychota. Moja Pani wyczyściła talerz i poprosiła o dokładkę.
!Agnieszka#

!Agnieszka

2010-09-17 16:45:51

Dodałam do sosu ugotowaną pierś z kurczaka pokrojoną w drobne kawałki, ugotowałam makaron penne, podałam razem - wyżerka na maksa! Mój mąż mruczał z miłości :)
!EWA#

!EWA

2010-09-03 14:16:58

WYŚMIENITE!!!!!NIBY TAKIE NIC A PALCE LIZAĆ!!!!WYSZŁO MI LEPIEJ NIŻ SWOJSKI PREPIS MOJEJ MAMY!!!!! P O L E C A M !!!!!!
!Daga#

!Daga

2010-08-28 15:31:34

szybko, tanio, łatwo, ale za to jak pysznie!!! :)) dziekuje za przepis!
!MK#

!MK

2010-07-21 14:32:19

A JAKA ŚMIETANA MA BYĆ?
!ewelina#

!ewelina

2010-06-30 15:33:37

Wyszło świetnie! Dziękuję za pomoc ;)
!syska_y#

!syska_y

2010-03-05 18:24:39

FUJ,chyba nie umiem w ogóle gotować. W tym sosie koperkowym czuć tylko mąkę, bo zasmażka wyszła głównym składnikiem sosu.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014